POGON

Subaru-star
Kontrola vozila na svakoj podlozi, čak i u najtežim uvjetima.
Subaru simetrični pogon na sva četiri kotača pruža kontrolu, stabilnost i okretnost.

POGON

NA

SVA

ČETIRI

Postoji razlog za što je simetrični AWD cijenjen u cijelom svijetu. Kod zahtjevnih uvjeta na cesti AWD nudi kontrolu i ravnotežu tamo gdje ih druga vozila gube – zato što AWD ima jednoličnije raspoređenu težinu na sva četiri kotača. Prednosti su odmah vidljive: bolja kontrola u zavojima, bolje prianjanje na skliskim podlogama i poboljšano ubrzanje. Sve to pridonosi osjećaju jednostavnije, sigurnije i zabavnije vožnje.

KONTROLA,

STABILNOST,

OKRETNOST

Kontrola, stabilnost, povećana sigurnost i okretnost čine vaš Subaru jedinstvenim. Njegova vozila jamče sigurnost zahvaljujući simetričnom pogonu na sva četiri kotača (Symmetrical All-Wheel Drive, AWD) združenom s motorom SUBARU BOXER. Ovaj sustav u svakom trenutku omogućuje učinkovito prianjanje sva četiri kotača kako biste bolje kontrolirali vozilo na svakoj podlozi, čak i u najtežim uvjetima.

SIGURNOST

PRIJANJANJE

U

SVIM

UVJETIMA

Kako bi vožnja na svakom tipu podloge i u bilo kojim vremenskim uvjetima bila okretnija i ugodnija Subaru je opremljen odličnim prednjim i stražnjim ovjesima što ga čini doista svestranim automobilom. Prednji ovjes čine uljna brtvila za kontrolu trenja, gumice prednje stabilizirajuće poluge i hidraulička tekućina na potpornjima te optimizirani ovjes koji umanjuju vibracije i oscilacije. Stražnji podokvir čini bazu stražnjeg ovjesa još krućom kako bi vožnja bila kontroliranija, a upravljač imao bolji odziv.

subaru-ovjes

JEDINSTVENA

RAVNOTEŽA

I

STABILNOST

Odlična bočna ravnoteža omogućuje preciznu vožnju zahvaljujući uzdužnom razmještaju svojih glavnih grupa dok nisko težište znači užitak u strastvenoj vožnji i brz odziv. Ekskluzivne prednosti pogona na sva četiri kotača jamče izvanrednu upravljivost i omogućuje vam da izbjegnete opasnosti.

DOGOVORITE PROBNU VOŽNJU