Subaru XV

Subaru-star
Dizajniran tako da s lakoćom
savladava sve teškoće i pustolovine koje susreće

ISKORISTITE

SVAKI

TRENUTAK

SVOG

DANA

Zastanite. Pogledajte oko sebe. Osjetite svaki trenutak. Odvojite malo vremena za sebe i u kojima uživate. Isplanirajte svoj život, uživajte u putovanju cestom koju ste vi odabrali. Učinite svaku avanturu ugodnijom i zabavnijom uz sportski i elegantni Subaru XV

OSLOBODITE

SVOJU

ENERGIJU

Sami odaberite svoju rutu. Svaki SUBARU stvoren je kako bi vaš doživljaj vožnje bio jedinstven i novi SUBARU XV nastavlja ovu tradiciju novim, odvažnim izgledom i iznimnim performansama. Rede niranim elementima dizajna, među kojima se ističu elegantna maska, odbojnici i svjetla, SUBARU XV ostavlja trag gdje god da se pojavi.

SPREMAN

ZA

DŽUNGLU

NA

ASFALTU

Subaru XV spaja funkcionalnost i formu kao nitko drugi. Ni prevelik ni premali, ni razmetljiv ni skroman, privlači pažnju bez nepotrebnih pretjerivanja. Istovremeno drzak i elegantan, novi SUBARU XV odvest će vas prema novim obzorima.

POGON

NIJEDAN

IZAZOV

NIJE

NEMOGUĆ

Novi Subaru XV voli izazove. Njegov prostran prtljažnik može se dodatno proširiti spuštanjem stražnje klupe u omjeru 60/40 i tako vam pomoći da u njega stavite sve što želite. Novi SUBARU XV spremno čeka svoje putnike i svu njihovu opremu kako bi krenuo u nove pothvate.

INTELIGENTAN

DIZAJN

Ovo je vaš prostor, vaš svijet, udoban, interaktivan i praktičan. Novi SUBARU XV opremljen je mnogim novitetima kako bi vožnja bila udobna svim putnicima. Sjedala su pažljivo osmišljena kako bi bila udobna čak i na dugim putovanjima, a njihovo punjenje pruža dobar oslonac tijelu te apsorbira vibracije.

SIGURNOST

3 LINIJE EKSKLUZIVNOG STILA 

Izaberite svoj paket opreme

360° PRIKAZ

Dizajniran tako da s lakoćom svladava sve teškoće i pustolovine koje susreće,
novi SUBARU XV spremno će ispuniti vaše najmaštovitije snove i najveće planove. Ništa vam se ne može ispriječiti na putu. Možete ostvariti
sve što poželite i kad god to poželite.

Za više stila, udobnosti i tehnologije, pogledajte ponudu dodatne opreme.

Preuzmite PDF!