Subaru Outback

Subaru-star
Nikad više nemojte reći “ne” avanturi.
Pouzdajte se u novi Outback koji će vas odvesti gdje god poželite.

NEKA

VAŠ

ŽIVOT

ZAPOČNE

Život je sada i ovdje i nije prekasno da radite ono što volite. Zato su automobili Subaru dizajnirani kako bi vam pomogli dostići vaše ciljeve. S posebnim naglaskom na avanturu, Outback krase značajke koje vam omogućuju da slijedite svoje strasti i ostanete povezani sa svojim životom.

PRIHVATITE

IZAZOV,

SLIJEDITE

AVANTURU

S novim Outbackom možete savladati najzahtjevnije prepreke. Pogon na sva četiri kotača osigurava vrhunsko prianjanje uz cestu bilo da je riječ o snijegu, kiši ili makadamu. Zahvaljujući sustavu X-Mode s kontrolom pomoći pri kretanju na uzbrdici (Hill Descent Control) vozilo će se sigurno suočiti s najvećim izazovima.

OVO

JE

VAŠ

PUT

Nikad više nemojte reći “ne” avanturi. Pouzdajte se u novi Outback koji će vas odvesti gdje god poželite. Dizajn prati njegovu robusnu osobnost, dok je istovremeno unutrašnjost postala još elegantnija s izdržljivijim i dorađenijim materijalima i intuitivnom tehnologijom koja vam omogućuje da opušteno dođete do svog odredišta.

MOTOR

VAŠA

AVANTURA,

VAŠ

PUT

Uz novi Outback u izravnom ste kontaktu s cestom. Integralni simetrični pogon na sva četiri kotača, zajedno s upravljačem i šasijom, omogućuje da Outback bolje odgovara na vaše komande. Kontrola i praktičnost uvijek su na najvišoj razini.

POGON

INTERIJER

KOJI

ULJEPŠAVA

DANE

Opustite se i zabavite. Pomno birani materijali te napredne tehnologije omogućuju vam da se opustite i uživate u svom Outbacku. Središnji 7” zaslon osjetljiv na dodir i središnji LCD-indikator omogućuju vam pristup svim funkcijama: navigaciji, audio-sustavu, sustavu za prepoznavanje glasovnih naredbi.

SIGURNOST

LINIJA EKSKLUZIVNOG STILA 

Paket opreme po Vašoj mjeri!

360° PRIKAZ

Dizajniran tako da s lakoćom svladava sve teškoće i pustolovine koje susreće,
Subaru Outback će spremno ispuniti vaše najmaštovitije snove i najveće planove. Ništa vam se ne može ispriječiti na putu. Možete ostvariti
sve što poželite i kad god to poželite.

Za više stila, udobnosti i tehnologije, pogledajte ponudu dodatne opreme.

Preuzmite PDF!