Subaru Levorg

Subaru-star
Kad postignete izvrsnost osjećate se nepobjedivima. Netko to naziva perfekcionizmom, za druge je to život punim plućima. Za vas i za sve one koji uvijek žele više rođen je Levorg.

OD

PERFEKCIONISTA,

S

LJUBAVLJU

Kad postignete izvrsnost, osjećate se nepobjedivo. Netko to naziva perfekcionizmom, za druge je to život punim plućima. Za vas i sve one koji uvijek žele više, rođen je Levorg. Levorgov stil vidljiv je na prvi pogled: heksagonalna rešetka i mišićava prednja strana ne ostavljaju dvojbe u narav ovog automobila.

KAD

INOVACIJA

POSTAJE

ELEGANCIJA

Postoji mjesto na kojem se susreću dizajn i tehnologija, a forma i sadržaj žive jedno do drugog. Levorg je dio tog svemira u kojem sjedinjuje funkcionalnost i estetiku. Na vama je da uživate. Prednja svjetla nakošena su poput sokolovog oka i podsjećaju na pticu grabljivicu. U njih su ugrađena LED-svjetla čiji bljesak podcrtava Levorgovu nepokolebljivu, agresivnu narav.

PERFORMANSE

BEZ

OGRANIČENJA

Dojmu pridonosi i masivan usisnik koji hladi hladnjak usisnog zraka motora SUBARU BOXER s turbokompresorom dok je upravljać (volan) dio automobila putem kojeg ste stalno u kontaktu s cestom. Upravljač Levorga sportskog je oblika slova D, a njime se lako kontrolira zahvaljujući jedinstvenoj formi i ergonomski oblikovanoj oblozi.

NADMAŠUJE

OČEKIVANJA

Levorg je kreiran za osobe koji u životu uživaju punim plućima. Zato se on tako lako prilagođava svim vašim aktivnostima, strastima, sportu i hobijima, a sve zahvaljujući prostranom prtljažniku koji koristite upravo kako vam odgovara. U prostrani Levorgov prtljažnik lakše ćete utovarivati stvari te ih istovarivati zahvaljujući njegovim vratima.

TVOJ

SVIJET,

TVOJ

PROSTOR

Ne radi se toliko o unutrašnjosti automobila koliko o vašem osobnom prostoru. Unutrašnjost Levorga je poput vašeg ureda, doma ili bilo kojeg drugog mjesta gdje provodite mnogo vremena i u kojem uživate. Zato su korišteni samo pomno odabrani materijali koji su i izdržljivi i mekani na dodir, a njihova kvaliteta izdržat će test vremena. Ovo je prostor u kojem se sjedinjuju užitak i stil, u ovom se prostoru odražava vaša senzibilnost.

NAPREDNA

TEHNOLOGIJA

Subaru vjeruje u sveobuhvatnu sigurnost i stalnim unapređenjima smanjuje mogućnost nesreća. Zato smo razvili i napredan sustav pomoći u vožnji nazvan Subaru EyeSight. Sustav koristi dvije kamere koje daju trodimenzionalnu sliku u boji te imaju izvrsnu sposobnost prepoznavanja objekata, sličnu ljudskom vidu. Na snimkama EyeSight prepoznaje oblik, brzinu i udaljenost automobila, motocikala, bicikala i pješaka.

LINIJA EKSKLUZIVNOG STILA 

Paket opreme po Vašoj mjeri!

360° PRIKAZ

Dizajniran tako da s lakoćom svladava sve teškoće i pustolovine koje susreće,
Subaru Levorg će spremno ispuniti vaše najmaštovitije snove i najveće planove. Ništa vam se ne može ispriječiti na putu. Možete ostvariti
sve što poželite i kad god to poželite.

Za više stila, udobnosti i tehnologije, pogledajte ponudu dodatne opreme.

Preuzmite PDF!