Subaru Impreza

Subaru-star
Upoznajte novu Imprezu. Zahvaljujući njenoj pouzdanosti, sigurnosti te sportskim performansama, vaš život više neće biti isti. Nova Impreza potaknut će vas da živite život punim plućima, da zgrabite svaku priliku i da svaki dan učinite jedinstvenim.

GDJE

ŽIVOT

POSTAJE

STRAST

Okretna, prilagodljiva, elegantna. Baš kao i Vi. Sjedinjuje funkcionalnost i estetiku. Kreirana za osobe koji u životu uživaju punim plućima. Zato se tako lako prilagođava svim vašim aktivnostima, strastima, sportu i hobijima. Na vama je samo da uživate.

OKRETNA,

PRILAGODLJIVA,

ELEGANTNA

U najnovijoj Imprezi združene su izvanredne performanse i nenadmašna sigurnost kako bi se u vožnju doživjelo svim osjetilima, baš onako kako vi i želite. Svaki kut, svaka površina i svaki detalj pažljivo su dizajnirani. Oni su odraz Subaruovih vrijednosti i predstavljaju samu bît Impreze.

PROŽIVITE

PUT

DO

MAKSIMUMA

Kamo god išli i što god radili, Impreza vama i vašim putnicima jamči najveću moguću sigurnost i funkcionalnost. Zahvaljujući tehnologiji Subaru, u ovom novom modelu vozač i putnici će se voziti udobno i mirno. Impreza će vas pratiti u svakoj pustolovini i uz nju ćete se uvijek osjećati sigurno.

SIGURNOST

PRILAGODLJIV

DIZAJN

Aktivnim osobama izuzetno je važno koliko dostupnog prostora imaju. Bilo da se radi o hobiju ili poslu, nova Impreza ima dovoljno mjesta da sa sobom ponesete sve što vam treba. U prtljažniku ima dovoljno mjesta za prtljagu četveročlane obitelji i nova Impreza potaknut će vas da provedete što više vremena u prirodi i radite sve što vam padne na pamet, a pritom vam ništa neće nedostajati.

MOTOR

STIL

UDOBNOST

I

ZABAVA

Nova Impreza oduševit će vas elegantnim stilom jer su u njenoj kabini korišteni pomno birani materijali, a velika je pažnja posvećena svakom detalju. Ona je istovremeno i sportska i elegantna, a dovoljno je prostrana da bude udobna svim putnicima, čak i na najdužim putovanjima.

MJENJAČ

UVIJEK

POVEZANI

Najnovija Impreza opremljena je sustavom za informiranje i zabavu najnovije generacije. On vam omogućuje da uvijek budete povezani s vanjskim svijetom, bez obzira na to gdje se nalazili. 8”*1 zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam da pristupite navigacijskom sustavu*2 i audio- sustavu, a pokazuje i korisne informacije o stanju vozila.

STIL, UDOBNOST I ZABAVA. ZA SVAKOG!

Izaberite svoj paket opreme

nova-subaru-impreza

SUBARU XV 1.6i PURE / 1.6i STYLE 1.6i STYLE NAVI

MJERE: D x Š x V: 4.460 mm x 1.775 mm x 1.480 mm
MOTOR: 4 vodoravno suprotstavljena cilindra, DOHC 16 ventila, benzin
OBUJAM: 1.600 cm3
MAKSIMALNA SNAGA: 84 kW (114 KS), 6.200 o/min
MAKSIMALNI OKRETNI MOMENT: 150 Nm (15,3 kgm), 3.600 o/min
PRIJENOS: Lineartronic, pogon na sva 4 kotača (AWD)

MOTOR

360° PRIKAZ

Dizajniran tako da s lakoćom svladava sve teškoće i pustolovine koje susreće,
Subaru Impreza će spremno ispuniti vaše najmaštovitije snove i najveće planove. Ništa vam se ne može ispriječiti na putu. Možete ostvariti
sve što poželite i kad god to poželite.

Za više stila, udobnosti i tehnologije, pogledajte ponudu dodatne opreme.

Preuzmite PDF!