Forester e-BOXER

Subaru-star
Doći do nedostižnih mjesta. Otkriti nove svjetove. Uroniti u jedinstvena iskustva. Ovo je bit svake pustolovine te inspiracija za novi Forester.

STVOREN

ZA

ISTRAŽIVANJA

Zahvaljujući svojoj DNK, Forester vas može odvesti bilo gdje i to dalje nego ikad do sad. Uvijek spremno štiti vas i vašu obitelj. Ključ uspjeha je prilagodba. Ali s Foresterom sve se mijenja. On je evoluirao i prilagodio se vašim željama, a tu je novi izgled koji će vas ostaviti bez daha. Njegova struktura je robusnija i osvojit će vas svojom prilagodljivošću i snažnim izgledom.

PRONAĐITE

UROĐENU

SNAGU

Iz sebe izvucite svaki atom unutrašnje snage koja vam pomaže da se suočite sa svakim problemom i svakim izazovom. Forester vam pomaže izraziti tu unutrašnju snagu sustavom X-Mode. Aktivirate ga jednim dodirom , a pomaže vam da vaše vozilo savladava i najlošije ceste po najgorim vremenskim uvjetima

PRATI

VAS

U

SVEMU

Forester je dobro pripremljen kako bi vam u svakom trenutku mogao dati najviše od sebe. U prostrani prtljažni prostor mogu stati četiri velika kofera ili glomazna sportska oprema, a električno otvaranje prtljažnih vrata, širi otvori vrata i niže postavljeni pragovi olakšavaju utovar i istovar stvari. Stražnja se klupa može potpuno oboriti i djeljiva je u omjeru 60/40.

MOTOR

PRILAGODITE

GA

SEBI

Premda je novi Forester bogato opremljen, Subaruova dodatna oprema omogućuje vam da svoj automobil prilagodite svom životnom stilu. Bilo da želite dodatnu udobnost, učinkovitost ili personalizaciju izgleda svog Forestera, Subaruova dodatna oprema ima istu onu lakoću ugradnje i kvalitetu kao i vaš Subaru. Trebate li više informacija zatražite brošuru o dodatnoj opremi ili posjetite najbližeg Subaruovog predstavnika.

NAŠA

MISIJA,

VAŠA

SIGURNOST

Forester je opremljen funkcijama aktivne i pasivne sigurnosti. Aktivna sigurnost omogućuje da izbjegnete probleme predvidljivom vožnjom, preciznom kontrolom i odličnim pregledom ceste, dok vam napredne tehnologije omogućuju da izbjegnete nezgode prije nego se one dogode. Pasivne sigurnost uključuje strateški postavljene zračne jastuke, prednja sjedala koja umanjuju trzajne ozljede, oborive pedale te sigurnosne pojaseve s tri točke učvršćenja.

SIGURNOST

NA

CESTI,

KAO

KOD

KUĆE

Promišljena i izrađena prema vašem aktivnom životnom stilu Foresterova nova unutrašnjost savršena je početna točka svake vaše pustolovine. Svaka funkcionalnost postavljena je tamo kad treba i do nje ćete doći upravo kad trebate. Uz kvalitetne materijale i robusni dizajn, unutrašnjost je projektirana tako da vašu vožnju učini udobnijom i jednostavnijom.

LINIJA EKSKLUZIVNOG STILA 

Paket opreme po Vašoj mjeri!

360° PRIKAZ

Dizajniran tako da s lakoćom svladava sve teškoće i pustolovine koje susreće,
Subaru Forester spremno će ispuniti vaše najmaštovitije snove i najveće planove. Ništa vam se ne može ispriječiti na putu. Možete ostvariti
sve što poželite i kad god to poželite.

Za više stila, udobnosti i tehnologije, pogledajte ponudu dodatne opreme.

Preuzmite PDF!