Subaru BRZ

Subaru-star
Sportsko vozilo koje posjeduje svu onu lakoću upravljanja i odziv koji vam je potreban kako biste se već na prvi pogled zaljubili u vozilo te ostali zaljubljeni svakog idućeg dana.

OSLONITE

SE

NA

INSTINKT

Vi znate kako se želite osjećati za volanom. Vi znate što znači u svakom zavoju osjećati vozilo kao da je dio vas. Subaru to isto zna. Iskoristili smo karakter i snagu SUBARUOVOG BOXER motora i stvorili pravo sportsko vozilo koje posjeduje svu onu lakoću upravljanja i odziv koji vam je potreban kako biste se već na prvi pogled zaljubili u vozilo te ostali zaljubljeni svakog idućeg dana.

STVOREN

ZA

VOŽNJU

Subaru BRZ vraća se u stilu i sa stilom, a promjene u dizajnu čine ga doista jedinstvenim. Izgledom dominiraju moćne krivulje koje poboljšavaju i aerodinamičnost vozila. Rezultat je automobil koji izgleda niže, prostranije i elegantnije. Njegov jedini cilj je da pruži jedinstven doživljaj u vožnji svima koji ga žele isprobati. Projektiran je za strastvenu vožnju i ima sve elemente koji to omogućuju: nisko težište, lakoću, brz odziv volana i sportsku kabinu.

CESTA

JE

VAŠA

SUBARU BRZ je od početka predstavljao izuzetno sportsko vozilo. Nisko i kompaktno kao nijedno drugo i temeljeno na pouzdanom motoru BOXER SUBARU. Ne zaboravimo ni upravljač s brzim odzivom, laganu strukturu i snažan karakter. SUBARU BRZ nije tek prijevozno sredstvo. On je više o toga. On je strast. Brz odziv volana i stabilnost vozila pomažu vozaču da usavrši vlastitu tehniku vožnje na svakoj cesti, i zavojitoj i ravnoj. Ako prije niste osjetili što znači strastvena vožnja, uz SUBARU BRZ sigurno hoćete.

UGOĐEN

PREMA

VAŠOJ

STRASTI

Zaista je užitak voziti motor BOXER SUBARU. On nikad neće iznevjeriti vaša očekivanja: njegova je snaga linearna kako biste imali bolju kontrolu i bolje predviđali i reagirali u svim uvjetima na cesti. Koordinacijom kočionog sustava i upravljača, kao i savršeno ugođenim elementima poboljšavaju se i preciznost i sigurnost.

MJENJAČ

STRAST

KOJA

POVEZUJE

U trenutku kad pokrenete Subaru BRZ, osjetit ćete se njegovim dijelom. Odmah ćete shvatiti koliko vam dizajn unutrašnjosti omogućuje savršenu kontrolu nad vozilom. I dok mekana podstava sjedala i umeci Alcantara®* odlično podupiru tijelo tijekom vožnje, stražnja oboriva klupa omogućuje da dobijete više prostora u prtljažniku, što je posebno praktično.

SIGURNOST

VJERUJTE

SVOJIM

OČIMA

BRZ postiže iznimne razine precizne i zabavne vožnje zahvaljujući SUBARUOVOM BOXER motoru nove generacije. Ovaj dvolitarski motor kompaktniji je, niže postavljen i bliže vozaču nego prethodna generacija motora. Radi se o prvom takvom motoru koji posjeduje izravno ubrizgavanje što poboljšava odziv i dovodi do ekonomičnije potrošnje goriva. Ovo jedinstveno rješenje omogućuje dosad neslućeno zadovoljstvo.

MOTOR

LINIJA EKSKLUZIVNOG STILA 

Paket opreme po Vašoj mjeri!

360° PRIKAZ

Dizajniran tako da s lakoćom svladava sve teškoće i pustolovine koje susreće, Subaru BRZ spremno ispuniti vaše najmaštovitije snove i najveće planove. Ništa vam se ne može ispriječiti na putu. Možete ostvariti
sve što poželite i kad god to poželite.

Za više stila, udobnosti i tehnologije, pogledajte ponudu dodatne opreme.

Preuzmite PDF!