Subaru XV

Subaru-star
Vožnja u novom SUBARU XV-u je čista zabava. Ovo je SUV, ali je i okretan i izuzetno stabilan u zavojima. Kombinacija integralnog pogona na sva četiri kotača Symmetrical AWD i upravljača brzog odziva znače da je vožnja u novom SUBARU XV-u sportska, dinamična ali i udobna. Do svog odredišta dođite sigurno, ali istovremeno uživajte u zabavnoj vožnji i pravoj pustolovini.

STRAST

PRIJE

SVEGA

Zaljubit ćete se na prvi pogled. Novi SUBARU XV ima savršenu kombinaciju forme i funkcionalnosti i uvijek je spreman za pokret, baš kao i vi. Bit će vaša savršena pratnja za vikend van grada i izlet na more. S njim ćete se popeti na najviše vrhove ili, jednostavno, uživati u vlastitom gradu. A, što god radili, svaki ćete trenutak iskoristiti do maksimuma.

LOZINKA:

ZABAVA

Sami odaberite svoju rutu. Svaki SUBARU stvoren je kako bi vaš doživljaj vožnje bio jedinstven i novi SUBARU XV nastavlja ovu tradiciju novim, odvažnim izgledom i iznimnim performansama. Rede niranim elementima dizajna, među kojima se ističu elegantna maska, odbojnici i svjetla, SUBARU XV ostavlja trag gdje god da se pojavi.

PROŽIVITE

PUSTOLOVINE

SUBARU XV ima sve potrebno za ugodno putovanje. Prostran i dubok prtljažni prostor omogućuje vam da jednostavno i brzo utovarite i istovarite svoju prtljagu. Trebate li dodatni prostor možete iskoristiti praktične nosače na krovu*1*2 koji će ponijeti veće predmete.

POGON

URBAN

IZGLED,

SPORTSKI

KARAKTER

Novi SUBARU XV uvijek je spreman za svaki izazov. Za njegovim upravljačem osjećate se sigurno zahvaljujući visoko postavljenom vozačkom sjedalu i odličnoj preglednosti. AWD i povišeno podvozje omogućit će vam da savladate svaku cestu.

PUTOVANJE

POČINJE

OVDJE

Kad otvorite vrata svog SUBARU XV-a odmah ćete primijetiti njegov sportski stil. Sjedala su sada elegantna, ergonomska i prostranija, a udobna su i vama i vašim putnicima, čak i na dugim putovanjima. Udobna stražnja sjedala imaju narančaste šavove koji ističu sportsku stranu SUBARU XV-a.

SIGURNOST

UVIJEK

POVEZANI

Novi Subaru XV opremljen je multimedijalnim sustavom za informiranje i zabavu, najnovije generacije. On vam omogućuje da uvijek i svugdje budete povezani sa svijetom. 8”*1 zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam pristup navigacijskom sustavu*2, audio-sustavu i pokazuje vam važne i korisne informacije o stanju vozila.

LINIJA EKSKLUZIVNOG STILA 

Izaberite svoj paket opreme

360° PRIKAZ

Dizajniran tako da s lakoćom svladava sve teškoće i pustolovine koje susreće,
novi SUBARU XV spremno će ispuniti vaše najmaštovitije snove i najveće planove. Ništa vam se ne može ispriječiti na putu. Možete ostvariti
sve što poželite i kad god to poželite.

Za više stila, udobnosti i tehnologije, pogledajte ponudu dodatne opreme.

Preuzmite PDF!