Subaru Levorg

Subaru-star
Kad postignete izvrsnost osjećate se nepobjedivima. Netko to naziva perfekcionizmom, za druge je to život punim plućima. Za vas i za sve one koji uvijek žele više rođen je Levorg.

NEOGRANIČENE

PERFORMANSE,

ČAROBAN

DIZAJN

Postoji mjesto na kojem se susreću dizajn i tehnologija, forma i sadržaj. Levorg je dio tog svemira te sjedinjuje funkcionalnost i estetiku. Kreiran je za osobe koji u životu uživaju punim plućima. Zato se on tako lako prilagođava svim vašim aktivnostima, strastima, sportu i hobijima. Na vama je da uživate.

KAD

INOVACIJA

POSTAJE

ELEGANCIJA

Dojmu pridonosi masivan usisnik zraka na poklopcu motora koji hladi hladnjak usisnog zraka motora SUBARU BOXER s turbokompresorom. Prednja svjetla nakošena su poput sokolovog oka i podsjećaju na pticu grabljivicu. U njih su ugrađena LED-svjetla čiji bljesak podcrtava Levorgovu nepokolebljivu, agresivnu narav, a koji vam istovremeno sigurno osvjetljavaju put.

POSTIŽE

SVOJ

MAKSIMUM

Najnoviji član obitelji motora SUBARU BOXER 1,6-litarski DIT ističe se savršenom ravnotežom učinkovitosti, snage i niske emisije ispušnih plinova. Koristi i izravno ubrizgavanje goriva i twin scroll turbo, a rezultat je više snage i smanjena potrošnja iako ima manje cilindara u odnosu na prethodne generacije.

MOTOR

NADMAŠUJE

OČEKIVANJA

Kad je Subaru predstavio svoj All-Wheel Drive (pogon na sva četiri kotača, AWD) svjetskom je tržištu predstavio i jednu revolucionarnu novinu. Od tog trenutka zauvijek se promijenio uvriježeni stav o tehnologiji AWD. Trend se nastavlja najnovijom verzijom Lineartronic CVT za Levorg. Ovaj lagani prijenos brzog odziva iznenadit će vas neočekivanom preciznošću i živahnošću.

MJENJAČ

SIGURNOST

JE

VAŽNA

Ovo posebno vrijedi za Subaru, za sve one koji su stvarali novi Levorg i, prije svega, za vas. Zato je Levorg projektiran tako da svi vidovi sigurnosti budu na najvišoj mogućoj razini. Od zaštite putnika u slučaju sudara do sprečavanja opasnosti, tehnologija i tehnika čine vašu vožnju sigurnom kojim god putem krenuli.

SIGURNOST

TVOJ

SVIJET,

TVOJ

PROSTOR

Ne radi se toliko o interijeru koliko o vašem osobnom prostoru. Unutrašnjost Levorga je poput vašeg ureda, doma ili bilo kojeg drugog mjesta gdje provodite mnogo vremena i u kojem uživate. Zato su korišteni samo pomno odabrani materijali koji su i izdržljivi i mekani na dodir, a njihova kvaliteta izdržat će test vremena. Ovo je prostor u kojem se sjedinjuju užitak i stil, u ovom se prostoru odražava vaša senzibilnost.

360° PRIKAZ

Dizajniran tako da s lakoćom svladava sve teškoće i pustolovine koje susreće,
Subaru Levorg će spremno ispuniti vaše najmaštovitije snove i najveće planove. Ništa vam se ne može ispriječiti na putu. Možete ostvariti
sve što poželite i kad god to poželite.

Za više stila, udobnosti i tehnologije, pogledajte ponudu dodatne opreme.

Preuzmite PDF!