Subaru BRZ

Subaru-star
Sportsko vozilo koje posjeduje svu onu lakoću upravljanja i odziv koji vam je potreban kako biste se već na prvi pogled zaljubili u vozilo te ostali zaljubljeni svakog idućeg dana.

OSLONITE

SE

NA

INSTINKT

Vi znate kako se želite osjećati za volanom. Vi znate što znači u svakom zavoju osjećati vozilo kao da je dio vas. Subaru to isto zna. Iskoristili smo karakter i snagu SUBARUOVOG BOXER motora i stvorili pravo sportsko vozilo koje posjeduje svu onu lakoću upravljanja i odziv koji vam je potreban kako biste se već na prvi pogled zaljubili u vozilo te ostali zaljubljeni svakog idućeg dana.

ZABAVAN

U

SVOJOJ

SRŽI

SUBARUOV BRZ postiže iznimne razine precizne i zabavne vožnje zahvaljujući SUBARUOVOM BOXER motoru nove generacije. Ovaj dvolitarski motor kompaktniji je, niže postavljen i bliže vozaču nego prethodna generacija motora. Radi se o prvom takvom motoru koji posjeduje izravno ubrizgavanje što poboljšava odziv i dovodi do ekonomičnije potrošnje goriva. Ovo jedinstveno rješenje omogućuje dosad neslućeno zadovoljstvo.

POSTIŽE

SVOJ

MAKSIMUM

Ovaj motor od 200 KS stvoren je s ciljem da postigne visoku razinu snage i odličan okretni moment pri velikom broju okretaja motora kako bi omogućio postizanje potpune sportske vožnje. Sa svojom ravnom krivuljom okretnog momenta i snagom od 100 KS/l motor vam jamči veliku snagu pri bilo kojoj brzini okretaja motora te ograničeno ispuštanje štetnih plinova čime pridonosi očuvanju okoliša.

POGON

PREDVIDLJIVA

UZBUĐENJA

Čim sjednete u SUBARUOV BRZ, osjetit ćete kako vama pripada. Svaki strastveni vozač intuitivno će osjetiti kako je unutrašnjost osmišljena da vozaču omogući potpuni nadzor nad vozilom. Veliki središnji brojač okretaja osmišljen za zaljubljenike u vožnju, posjeduje digitalni pokazivač brzine i pruža vam podatke koji su vam potrebni za sportsku vožnju.

MJENJAČ

POJAČAVA

SVE

OSJETE

Prednja anatomska sjedala podržavaju tijelo te omogućuju niži položaj sjedenja. BRZ nudi izniman nadzor nad vozilom, ali i veliku zaštitu. Strukture za ojačanje u obliku prstena učvršćuju kabinu od krova do vrata. Napredni elektronski sustav nadzire niz senzora, uključujući i one za kočnice, upravljač i rotaciju vozila, kako bi vam pomogao zadržati potpuni nadzor kada pomičete granice svog Subarua.

SIGURNOST

VJERUJTE

SVOJIM

OČIMA

BRZ postiže iznimne razine precizne i zabavne vožnje zahvaljujući SUBARUOVOM BOXER motoru nove generacije. Ovaj dvolitarski motor kompaktniji je, niže postavljen i bliže vozaču nego prethodna generacija motora. Radi se o prvom takvom motoru koji posjeduje izravno ubrizgavanje što poboljšava odziv i dovodi do ekonomičnije potrošnje goriva. Ovo jedinstveno rješenje omogućuje dosad neslućeno zadovoljstvo.

MOTOR

360° PRIKAZ

Dizajniran tako da s lakoćom svladava sve teškoće i pustolovine koje susreće, Subaru BRZ spremno ispuniti vaše najmaštovitije snove i najveće planove. Ništa vam se ne može ispriječiti na putu. Možete ostvariti
sve što poželite i kad god to poželite.

Za više stila, udobnosti i tehnologije, pogledajte ponudu dodatne opreme.

Preuzmite PDF!